Air Vision en Stranich, een winnende samenwerking voor industriële ventilatie!

Het verleggen van technische grenzen in industriële ventilatie

In het complexe universum van industriële ventilatie markeert de samenwerking tussen Aeromeccanica Stranich en AirVision een nieuw tijdperk van kracht en innovatie. Sinds 1999 heeft AirVision zich gevestigd als een belangrijke speler in de levering van industriële procesventilatoren in Frankrijk en de Benelux. Vandaag de dag, door Stranich welkom te heten in haar kring van partners, breidt AirVision haar horizon uit en biedt haar klanten een nog breder en specifieker assortiment ventilatoren.

Adembenemende prestaties

Het assortiment van Stranich verlegt grenzen met geïnstalleerde vermogens tot wel 6000 kW, debieten tot wel 2.400.000 m³/u in dubbelinlaat uitvoering, drukken tot wel 450 mbar in tweestaps uitvoering, en indrukwekkende afmetingen met waaierdiameters tot wel 4000 mm. Met even uitzonderlijke kenmerken is het moeilijk om de grenzen van dit unieke assortiment te bereiken.

Een zorgvuldige selectie

AirVision, expert in de zorgvuldige selectie van master-aankopen, kiest Stranich-apparatuur op basis van economische criteria zoals investerings- en operationele kosten. Maar ook technische aspecten blijven niet onopgemerkt. Betrouwbaarheid, levensduur en energie-efficiëntie zijn essentiële criteria die worden overwogen, en die voldoen aan de hoge verwachtingen van opdrachtgevers.

Technologie ten dienste van de prestaties

Het Stranich-assortiment is niet alleen krachtig, het is ook innovatief. Stranich heeft de afgelopen jaren met name oplossingen ontwikkeld om zeer hoge drukken te bereiken met aanzienlijk hogere rendementen dan conventionele oplossingen. Milieubeperkingen vragen steeds meer om oplossingen met zeer hoge drukken, met bijzondere aandacht voor rendementen en energieverbruik. Deze delicate ventilatoren en compressoren zijn uitgerust met alle accessoires om een betrouwbare en efficiënte ervaring te garanderen. Ze zijn ook beschikbaar volgens de API 672 en 617 normen.

Maatwerkoplossingen

In tegenstelling tot de groeiende trend van standaardisatie onderscheidt Stranich zich door maatwerkoplossingen aan te bieden. De industrie krioelt van de toepassingen die een speciaal ontwerp vereisen, en daar komt de expertise van Stranich, samen met die van ons, om de hoek kijken. Of het nu gaat om de staalindustrie, cementindustrie, mijnbouw, chemie, petrochemie, energie of afvalverbranding, Stranich biedt oplossingen op maat voor elke behoefte.

Een uitstekende after-sales service

Het engagement van Stranich naar haar klanten strekt zich uit tot ver na de levering van de apparatuur. Onderhoud en reparatie van complexe of grote machines vereisen een hoog gekwalificeerde en ervaren after-sales service. Stranich biedt wereldwijd een flexibele en efficiënte opvolging, en garandeert de voortdurende tevredenheid van haar klanten.

Prestigieuze referenties

De reputatie van Stranich wordt versterkt door haar prestigieuze referenties in diverse industriële domeinen. Gerenommeerde bedrijven zoals Technip, Air Liquide, Arcelor Mittal, Siemens, Total, en vele anderen vertrouwen op de kwaliteit en uitzonderlijke prestaties van de apparatuur geleverd door Stranich.

Samen naar de toekomst

Tot slot opent de samenwerking tussen Aeromeccanica Stranich en AirVision nieuwe perspectieven in de wereld van industriële ventilatie. Met opmerkelijke prestaties, diepgaande personalisatie en kwalitatieve after-sales service, positioneren Stranich en AirVision zich als onbetwiste leiders in het veld, klaar om de meest complexe technologische uitdagingen aan te gaan. Deze samenwerking biedt industrieën een ongeëvenaarde synergie voor een efficiënte en innovatieve toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden met AirVision & Aeromeccanica Stranich? Neem contact met ons op!